Winter

Winter in de Silvretta Arena

Met 90% van de pistes boven de 2000 meter maakt het skigebied Silvretta Arena perfect voor de skiërs en snowboarders, er is een hoge sneeuwzekerheid en het skiseizoen is dan ook erg lang. Vanaf eind november, als het skiseizoen spectaculair wordt geopend, tot begin mei, als het skiseizoen spectaculair wordt geëindigd, kan je genieten van deze prachtige omgeving. Met ruim 200 kilometer aan pistes verveel je je hier niet snel. En met 44 moderne skiliften zijn alle pistes prima te bereiken.

Funparken in de Silvretta Arena

In de Silvretta Arena liggen twee freestyle parken, in Ischgl en Samnaun. In deze parken kan je je uitleven in de Rails-, Half- en Quaterpipes. In het funpark in Ischgl kan je je skills laten zien, van beginner tot prof, want er zijn diverse afdelingen in de PlayStation Vita Ischgl Snowpark.

Entertainment in de Silvretta Arena

Als je voor de entertainment en de feesten naar de Silvretta Arena gaat dan moet je zeker in Ischgl zijn, de andere dorpjes Mathon en Samnaun zijn de rustig dorpjes. In Ischgl is iedere avond wel een geweldig feest te bezoeken. Het begint als eind november als het skiseizoen spectaculair wordt geopend met optredens van internationale topartiesten, in het verleden zijn Nickelback, Deep Purple, The Scorpions, Amy MacDonald, Katy Perry, Mariah Carey en nog velen meer…

Gedurende het seizoen zijn er diverse internationale wedstrijden waarbij de top van de wereld Ischgl aan doet, en ook daarom heen zijn er fantastische feesten georganiseerd. Ook vanuit Nederland gaan diverse artiesten iedere winter die kant op. Aan het einde van het seizoen, zo half april, wordt het skiseizoen afgesloten op net zo’n spectaculaire manier als dat het is geopend. Topartiesten en topfeesten.

Nederlandse Skiles in de Silvretta Arena – Ischgl – Samnaun

In het skigebied Silvretta Arena bevinden zich een aantal skischolen, voor alle leeftijden van zowel klein tot groot kan je hier les krijgen in alle disciplines. En ook komen er een aantal skileraren uit Nederland, dus ideaal voor de kinderen.